Zelena energija sunčevog ulici svjetlo je naširoko koristi

U danas a #39; s velikim gradovima, bilo da su hodanje na trasi ceste, ili idite na turističke atrakcije ili otići na posao u tvornicu, sada može biti viđena posvuda novu vrstu solarna svjetla.Ulica sunčevog svjetlaje naširoko koristi. U usporedbi s prethodne konvencionalne snage ulici rasvjete, javnu rasvjetu bez korisnost snage, je korištenje od solarni, ne plaćaju bilo električne energije, osim toga, ona također ima sljedeće značajke:

1, štednje energije i zaštite okoliša, uz kontinuirani razvoj nove energije i korištenje solarne energije i naširoko koristi nova vrsta ekološki prihvatljive energije. Nije potrebna bilo koji stroj voziti, iskoristiti neograničenu energiju prirode. Ova prednost je korištenje solarne ćelije, solarne energije za pohranu baterije na temelju fotonaponske solarne energije u električnu energiju, ova energija se crpi iz prirode, korištenje bez ikakvih ograničenja, proizvesti onečišćenja, ušteda energije i zaštite okoliša.

2, sigurno i praktično, solarna svjetla samo koristiti DC napajanje, bez polaganja kabela, instalacija je relativno jednostavan; Ne sviđa kako moć ulične rasvjete, izgradnja nadzemnih žice kopala je zemlju svjetla svjetionika od čelika kvaliteta površinskih poprskati plastike, solarne ćelije je korištenje specijalnim vijcima protiv krađe, pa performanse sigurnosti je dobar, ne proizvodi nikakav prekršaj.

3, dugovječnost, niski troškovi, solarnu javnu rasvjetu koristi visoke LED svjetla, visoke tehnologije, koristi u kontrolor punjenja i pražnjenja i pribor su također iz svjetskih brandova, inteligentni dizajn, garancija kvalitete, tako i #39; s relativno dug život; zbog ove ulice je korištenje solarne energije, bez struje, ne treba položiti sve kabele, trošak je relativno niska, manje ulaganja samo ulaganje, oni mogu imati koristi od dugoročnih.