LED ulične svjetlo zamjena tradicija LED cestovna rasvjeta

Globalnih klimatskih konferencija COP21 u Parizu, Francuska, Philips objavio izvješće o rasvjeta, LED rasvjeta LED ulične svjetlo zamjena tradicija LED cestovna rasvjeta će donijeti bez presedana velikih energetske efikasnosti na cijelom svijetu.

Proučavanje andquot; LED bijela Revolutionandquot; da sve buduće osvjetljenje će biti zamijenjena sa LED svjetla, i od velike pomoći u smanjenju emisija ugljika, oko 1400 u 2030 smanjiti na jedan milijun tona (megatona), ekvivalent za spremanje 272 milijardi eura (odgovara otprilike RMB 1.9262 bilijuna Juana).

Sama rasvjeta Potrošnja električne energije na broju 19% svjetske električne energije, te je ekvivalent 6% emisija globalno ugljika. Stoga, značajne globalne energije koristiti kao što je tehnologija LED osvjetljenja će se moći ići dug put za smanjenje emisija ugljika.

Ali ovaj slučaj mora držati korak sa, procjenjuje se Philips rasti kao eksplozija stanovništva, urbanizacija ubrzati i poboljšati kvalitetu života, u usporedbi s 2006., u 2030, će zahtijevati dodatnih 35% rasvjete potrebama. U 2006 je također izvorni Philips zvuk trube poziv podsjetiti facelift kad štedi energiju žarulja. Od tada, osvjetljenje je važno smanjiti ugljika trag zbog.

Climate Group je odavno u promociji korištenja LED svjetla, jer je to jedan od najbržih i najučinkovitijih metoda. To može ne samo smanjiti emisije ugljika nego spremiti i velike svote novca. Philips procjenjuje da svi vanjski rasvjete u LED facelift spriječiti 110 milijuna tona ugljičnog dioksida u atmosferu, a u 2030 spasiti 21 milijardu eura (ekvivalent 148.7 milijardi Juana).

Međutim, za postizanje tog cilja facelift vladama na promicanju politike i izlaz mehanizam za najnižu potrošnju energije i nekonvencionalnim štednje energije žarulje su važni, dodatno potaknuti financijske institucije za pomoć u finansiranju takvih programa su također važni.

Istovremeno, kvalitetne komunikacije s javnosti nije samo osvjetljenje štedi energiju značajke su također vrlo važni. Rasvjeta moderna rješenja kao što su LED lampa može pomoći stvoriti više privlačan, više prikladan za korištenje u gradu i stvoriti više atraktivan i dinamičan životne sredine.