LED ulične rasvjete: energetske efikasnosti, sigurnosti i atraktivan urbanog krajolika

LED ulične rasvjete: energetske efikasnosti, sigurnosti i atraktivan urbanog krajolika

Moderna LED rasvjete spašava značajne razine energije i troškova, je u mogućnosti za poboljšanje urbane sigurnosti, omogućuje atraktivan ugođaj vrijedan življenja i održiv način smanjuje emisije CO2. Kao investicijski projekt, stoga je sposoban za postizanje pozitivnog urbanog razvoja brže od drugih projekata modernizacije. Lokalna Vijeća imaju širok izbor različitih financiranje i subvencije programima za njih.

Prema nedavnom istraživanju tehničke stanje rasvjete je procijenjena od strane 51% Vijeća kojoj su potrebne nadogradnje. Ovo je podesiva za različite druge evropske zemlje. U prethodnih projekata rekonstrukcije, Yahua rasvjeta je uspio uštedjeti do 85% rasvjete režijski troškovi zbog korištenja energetski učinkovitu LED rasvjetu i inteligentne svjetlo sustave za upravljanje, istovremeno postići poboljšanje u kvaliteti svjetla.

svoje podružnice Siteco osigurati kompletan portfelj visoke učinkovitosti, inteligentna LED rješenja za moderan, energetski učinkovit i izdržljiv urbane rasvjete. Za četvrti Vijeća bilo koje veličine sa ciljem da dizajn budućnosti život svojim stanovnicima, ušteda energije, siguran, atraktivan i umreženi način.