Solarna Led ulične svjetlo Instalacijska metoda


1). nakon instalacije Poljaci, postaviti kamere sve komponente (solarni paneli, baterije, izvori svjetlosti) kontroler. (Vidi specifične kontroler shemi)

2). prvo svjetlo žica direktno spojen na akumulator žice, vidjeti izvor svjetlosti je upaljen, možete odrediti izvor svjetlosti na pozitivne i negativne (pozitivni i negativni izvor svjetla je povezan nakon što izvor svjetlosti neće oštetiti svjetlo izvor može biti budite uvjereni da test svjetlo), a onda pozitivan izvor svjetla žicu spojiti ikonu kontroler na odgovarajućoj crvenu žarulju , negativan izvor svjetla povezani kontroler ikona na odgovarajući crni žarulju.

3). s multimetar DC napon datoteku bateriju iz pozitivne i negativne, pozitivne baterije žicom povezani s kontrolerom na ikonu baterije koja odgovara crvena linija, negativne baterija žicom povezani s kontrolerom baterija ima odgovarajući crna linija.

(4) prijavljivanje pozitivnog i negativnog pola solarne ploče sa DC napon na multimetar. Povezati pozitivno žice solarni panel odgovarajuće crvenu liniju solarni panel na kontroleru. Povezivanje negativne žice solarne ploče na kontroler je solarna ploča koja odgovara crna linija.

5). kontrolor tvornica je bio otkrivanje pogrešaka dobar program i inteligentne rasvjete vremena, ožičenje nije potrebno ispravljanje kontroler, kontroler će automatski unijeti funkcionalno stanje.

(6). Napomena: stegnite vijak kada je instaliran kutije s baterijama, kao i vodootporne navoja cijevi, Vodootporan navoja cijevi u bazu do 20 cm od tla kako bi osigurale da kišnih dana poplava preko štapova stup ne preplave vode u okviru baterija. Osim toga, mjestu postavljanja kako bi se izbjeglo prepreke da blokira solarne ploče, tako da solarne ploče mogu kontaktirati uzorka se ne može puniti.