Zašto led solarna ulica svjetla ne rade tijekom jedne godine?

U polje za javnu rasvjetu, led solarna ulica svjetlo je vrlo važno mjesto. vodio solarne ulične Svjetlosni sustav koristeći andquot; solarna PV + baterija storageandquot; oblik, to je tipičan samostalni solarni sistem. Dnevna dovoljno sunčanih fotonaponskih ćelija proizvodnju električne energije za punjenje akumulatora, baterije pražnjenje noću, svjetla pružiti električne energije. Stvarne koristi, ako je baterija nema razumne kontrole, nepravilno punjenje, naplatiti i preko iscjedak će utjecati na vijek trajanja, kako bi se smanjio trošak zaštite, najučinkovitiji način da se baterija za razumnu naknadu, naravno, iscjedak je biti razumna.

Kako kontrolirati punjenje baterije i iscjedak. Moramo izabrati dobar inteligentni kontroler u međuvremenu za solarnu energiju ulica lightconfiguration je vrlo važno. Solarni PV i baterija oblik je notreasonable, jedan je solarni PV ne možete naplatiti prikladno za baterije, još jednu bateriju kapaciteta bit će pogodan ne više ne manje. Svi gore Navedeni razlog uzrokovat radni vijek je kratak. Možda ćete potrošiti mnogo više trošak to kupovina ovih ulica Sunčeva svjetlost ali samo mogla provesti jednu ili dvije godine. svjetiljka neće raditi.

tako podsjećamo vas, kada planirate kupiti solarna svjetla, morate uzeti u obzir solarne ulične svjetlo Konfiguracija i svaka zemlja uAmerici intenzitet svjetla je drugačiji.

Vaš solarni ulica svjetlo tehnički inžinjer:sales@sxyhzm.com