LED ulične Rasvjet lice i tehnički zahtjevi

LED svjetla sa okoliša štetočine, niska Potrošnja energije, visoka učinkovitost svjetlosnog, dug život i druge karakteristike, stoga, LED svjetla će postati najbolji izbor za uštedu energije transformacija. LED svjetla novi efikasan, dug život, zaštitu okoliša, u odnosu na gubitak velike natrijeva svjetla, rezultiralo je nedostatak gubitak energije, LED rasvjeta je vrlo važna prednost.

Cestovna rasvjeta je usko vezano za nekeljude i #39; s proizvodnje i života. Uz ubrzanje urbanizacije u Kini, LED ulične lampe ima prednosti usmjereno osvjetljenje, niska Potrošnja energije, dobre vozne karakteristike, brzi odgovor, visoke seizmičke kapacitet, dugi vijek trajanja i zelena zaštita okoliša. U ljudei #39; s viziju, kao svijeti #39; s najviše alternativa tradicionalnim izvor svjetla prednosti nove generacije štednje energije izvorom svjetlosti, stoga, LED svjetla će postati najbolji izbor za cestu rasvjeta štedi energiju transformacije. Njegove različite karakteristike su kako slijedi:

1. jednosmjerna svjetlo da se osigura da svijetlo stopa;

2. LED ima jedinstveni sekundarne Optički dizajn, poboljšati učinkovitost rasvjete, za uštedu energije;

3. u svijetlu boju nego da bi se postigao isti sjaj, LED svijetlo osvjetljenje neznatno niža od visokotlačna natrijeva lampa;

LED svjetla u upotrebi energije dizajneri mogu biti niže od srednje - pritisak natrijeva lampa;

5. LED svjetla s automatskim kontrolirati uređaje koji Štede energiju;

6. dug život;

7. visoka učinkovitost svjetlosnog;

8. lako instalirati;

9. odličan termalnim upravljanjem,

10. kvaliteta i pouzdan;

Svjetle jedinstvena;

Neće izazvati štetu za okoliš;

Najkritičniji je u odnosu na tradicionalne ulične svjetiljke, LED ulične lampe troškovi održavanja su vrlo niske.