Yahua rasvjeta LED biljka rasti svjetla

Yahua rasvjeta LED biljka rasti svjetla

LED rasvjeta uzgoj više štetne za zdravlje

Uz kontinuirano širenje u LED rasvjetu, osvjetljenje biljke u polju, odmorite i postupno primjenjuje na različitim poljima poljoprivredne biljne proizvodnje, voće i povrće uzgoj, flowercultivation i tako dalje. Iako Primjena je manji od veličine obične komercijalne rasvjete ili home rasvjeta tako široko, ali osvjetljenje biljke kao posebno područje primjene LED, zbog svoje superiornosti, postupno prepoznaje na tržištu potražnje raste

Biljka rasti svjetla srušiti tradicionalne poljoprivredne metode

t je izvijestio da je, prema tehničkih postrojenja od različitih spektara, andquot; Preferencesandquot; Odaberite odgovarajuće LED svjetiljke da zamijeni sunce kao izvor svjetlosti, svjetlo 24 sata dnevno, temperatura može biti unutar postrojenja tvornice, vlažnost, svjetlo, zrak i ugljični dioksid koncentracije hranjive otopine i drugih ekoloških faktora za nadzor u stvarnom vremenu automatski osigurati maksimalni učinak fotosinteze. U usporedbi s tradicionalnim uzorcima obrezivanje, visoku iskoristivost zemljišta i bez napora operacije, visok stupanj mehanizacije, sigurnost štetočine proizvoda, nutritivna vrijednost poboljšalo, u ovom trenutku rezultati istraživanja kod kuće i u inozemstvu Hortikultura inženjering je polje važan utjecaj. Uz napredak u tehnologiji, korištenje LED svjetlo u prostoru za rast neke biljke imaju vrlo efikasan.

U stvari, zbog niskih temperatura LED svjetiljke mogu biti smješteni u najboljoj poziciji od biljke bliže, tako da možete biti sigurni da svi dijelovi biljke su iste osvjetljenja. Ovaj pristup za uklanjanje štetnih pesticida, gnojiva i konzervansi koriste kako bi organski rast prinosa i skoro nema kemijske dodao, sa modernim provođenju kvalitetnih zelenih i zdrav život svrhu poklopili. Nadalje, kontrolu nad unutarnji uzgoj po LED izvor svjetla možete napraviti 50% manje u odnosu na tradicionalni način ciklus rasta biljke. To znači da potrošači uživaju uzgojeno svježe usjeve tijekom cijele godine san postao moguć.