12V 40W LED Solarno ulično svjetlo 12 sati radnog vremena

Detalji o proizvodu

12V 40W LED Solarno ulično svjetlo 12 sati radnog vremena

Imamo više od 15 godina iskustva u razvoju LED solarnog sistema za ulično osvetljenje. Obezbeđuje 40W LED solarni sistem za otvoreno ulično osvetljenje za parking koji zadovoljava standardne zahteve za osvetljenje za nekoliko javnih prostora kao što su parkirališta, uz istovremeno izbjegavanje troškova ugradnje standardnih svjetlosnih svjetala.

Glavna dodatna oprema za LED osvetljenje u solarijumu :

Glavni parametar:

40W Solarna ulična svetiljka


Led snage lampe

40w / bridgelux čipova

Laka efikasnost

100 lm / w

Materijal kućišta sijalice

Aluminijum

Solarni panel

Mono / Poly Crystalline Silicon 160w * 1kom

Solarna baterija

DC12V 150Ah gel baterija

Kontroler

DC12V / 24V10A Kontrola svjetlosti i kontrola vremena

Svetlosni pol

Visina 7m, vruće pocinkovanje, praškast premaz

Temperatura boje

3000k-5700k

Radna temperatura

-40 ℃ - + 50 ℃

Garancija

3 godine

* Vanjska solarna ulicna rasvjeta, vrijeme osvetljenja: 10-12 sati / noć i 3-4 rezervne kišne dane

Solarni panel Opis:

1. Mogli smo osigurati efikasnost konverzije solarnog panela sa polikristalnim mono ćelijama visoke efikasnosti i dodavanjem aluminijumskog kadra, kaljenog stakla.
2. 3 godine garancije, ne manje od 90% standardne izlazne snage je u roku od 10 godina, 80% standardne izlazne snage je u roku od 25 godina

Princip rada solarne energije:
Kao što je poznato, kada sunčeva energija udari na solarnu ploču, onda će se preneti na bateriju preko kontrolera, sunčeva energija se pretvara u električnu energiju i zalepi se baterijom dnevno, električna energija će se prenijeti na vodio lampu Preko kontrolera ponovo. Lampica je uključena i svetlo noću. (Kao što je prikazano ispod)

U okviru svetskih poznatih proizvođača i izvodjaca solarnih svetiljki u Kini, YAHUA je pouzdan snabdevac koji ima veliki 12v 40w led solarno ulicno svetlo 12 sati radnog vremena u toku. Sa proizvodima na prodaju, možete na veliko solarno pogonjene ulice svjetla dobrog dizajna po niskoj cijeni i niskoj cijeni iz naše fabrike.

Upit