Mutil ugao podvožnjaka LED tunel rasvjeta

Detalji o proizvodu

Mutil ugao podvožnjaka LED tunel rasvjeta

Postoje mutul različiti LED tunel svetiljki izbora. Lako se instalira. Dok je aluminijumsko kućište, dobar odvod toplote pouzdani LED izvori i višestruki drajveri znače nulto održavanje.


Sa više od 15 godina iskustva u osvjetljenju tunela, Yahua osvjetljenje nudi najsavremeniju tehnološki naprednu svjetiljku koja je dostupna za ugrađivanje tunela i podvožnjaka za široku primjenu na putu i železnici. Novo LED tunelsko osvetljenje obezbeđuje energetsko uštedu i održivo rješenje za aplikacije koje obično koriste višestruke montažne konfiguracije od 90-300 watt.

Visoko dizajniran za optimalno upravljanje toplotom i optičke performanse, pruža preko 15 godina pouzdanog rada sa višestrukim rasprostranjenjem rasvjete na platformi koja može izdržati zahtevna okruženja tunelskog osvetljenja.

Primjena:

Tuneli

Underpasses

Pokriveni parkirališta

Javne i industrijske oblasti


U okviru svetskih poznatih proizvođača i izvođača tunelskih svetiljki u Kini, YAHUA je pouzdan snabdevač koji ima veliki projekat rasvjetnih rasvjetnih lampica pod vodstvom tunela. Sa proizvodima na prodaju, možete veleprodajom Tunel Light dobrog dizajna po niskoj ceni i niskoj cijeni iz naše fabrike.

Upit